alertCookie


Kjeden Right Price Tiles ble etablert mars 2005, og den første butikken så dagens lys i Oslo 2. juni 2005. Right Price Tiles er en butikkjede med hovedfokus på keramisk flis og naturstein, med tilbehør. I senere tid har kjeden i tillegg startet med salg av parkett og laminat, samt panelplater til bad og kjøkken. Kjeden har sitt utgangspunkt i Irland under samme merkenavn. Den norske delen av kjedens administrasjon ligger i Oslo. Bakgrunnen for etableringen er det stadige økende fokuset på ”gjør-det-selv”-prinsippet, dette fokuset ankom flisbransjen rundt vår oppstart. Forbrukerne ønsker nå å handle inn varene selv for å sikre seg markedets laveste priser.

Tidligere var det vanlig at håndverkeren stod for både innkjøpene og jobben. Dette ga liten konkurranse, og kom ikke forbrukerne til gode. Fremdeles opererer de fleste av våre konkurrenter slik, gir håndverkerne 50-60% rabatt, og håndverkeren gir igjen sluttkunden 10-20% rabatt. Sluttkunden opplever at han/hun gjør en god handel fordi han/hun har fått rabatt på en dyr vare, men varen blir ikke noe bedre av at de settes kunstig høyt opp i pris.

Right Price Tiles søker verden rundt etter de beste produktene. Vi handler i dag fliser fra Spania, Italia, Portugal, Tyrkia, Egypt, India, Kina og Sør Amerika. Vi kjøper inn i enorme volumer, direkte fra fabrikk. Sammen med resten av den europeiske kjeden, har vi en veldig sterk innkjøpsmakt, og kan forhandle frem markedets absolutt beste innkjøpspriser. Disse innkjøpsprisene gir oss et stort konkurransefortrinn overfor våre konkurrenter, vi kan tilby førsteklasses fliser til markedets laveste priser.

Vi har et stort lager med gulv- og veggfliser, med matchende border og dekor, samt marmor, skifer, granitt, mosaikk, glassbyggestein, parkett, laminat og panelplater i hver butikk, og et enormt sentrallager og distribusjonssenter i Larvik. Det er derfor ingen ventetid hos oss. Kunden må ikke betale for flisene først, for så å vente i 4-5 uker mens de blir bestilt. Kunden kan ta med seg flisene samme dag, eller få dem levert når det passer.

Hos Right Price Tiles anbefaler vi Mapei sine produkter for flis og naturstein. Siden 1976 har Mapei, eller Rescon som det het den gang, vært Norges ledende produsent av bygg- og anleggsprodukter. Rescon ble i 1999 kjøpt opp av den verdensledende italienske produsenten Mapei, og ble hetende Rescon Mapei. Høsten 2012 endret selskapet navnet til Mapei AS. Produktene blir produsert i Norge, på Mapei sin fabrikk i Odalen.

Vi bruker kun kjente norske og skandinaviske underleverandører på annet tilbehør: Spesial Verktøy og Duri Fagprofil lever verktøy, Fugger leverer hjørnelister, silikon og patronlim. RBI Interiør leverer parkett, laminat og panelplater. Anerkjente danske Veria leverer gulvvarme.

Salgspersonellet vårt er grundig trent til å gi kundene råd i valg av fliser og flislegging. Vi anerkjenner at det å velge en flis kan være en vanskelig oppgave, selv for den mest kresne kunden, og vi tilstreber å være sikre på å gi kunden den informasjonen kunden behøver for å kunne gjøre en vel overveid beslutning.

 

Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us