alertCookie


What's trending - Flismesse i Valencia

Oppdatert den 03.03.2016
Bookmark and Share

Som dere vet så var det flismesse i Valencia forrige. Jeg fikk desverre ikke blitt med denne gangen, men mine gode kollegaer Annette og Christian var med gutta fra Right Price Tiles på innkjøp og gjett om det har handlet mye lekkert! Etter påske kommer det en del av dette i butikkene som en egen TREND kolleksjon, gleder meg til å se. Ja takk til bilen også…

 

Nydelig fiskebensmønster, min absolutte favoritt. Her er det brukt en ganske mørk fug som gjør det litt røffere enn med en lys fug.

 

Lamp tiles som dere ser over her er i likhet med Hexagon i vinden om dagen. De sorte, grå og hvite Hexagon flisene er i butikken allerede.

 

To konsentrerte karer…

 

Disse flisene er bare HELT nydelige. Et godt alternativ til tregulv, spør du meg. Legg merke til hvordan gulvflisene er lagt. Stilig? Oh yes!

Annette og Christian har laget en video fra messa også som de har lagt ut på sin blogg, morsomt å se! Tusen takk for at jeg fikk låne bilder av dere.

Håper dere synes det var like inpirerende som meg! :-) Det er alltid gøy med litt ny inspirasjon.

 

Denne teksten er sakset fra Villa von Krogh, les hele bloggen her.


No products where selected

Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us