alertCookie


Utstillinger - dette ble så bra

Oppdatert den 14.07.2016
Bookmark and Share

Jeg har jo tilgode å vise dere utstillingene jeg lagde for Right Price Tiles i den nye butikken deres på Hvam. Dette har vært et skikkelig morsomt prosjekt! Og jeg må si meg veldig fornøyd med resultatet. Det er lov.

 

Favoritten min er den grønne utstillingen med de fine glaserte grønne flisene med “trefliser” til. Tema er “Wooden glam”. De grønne flisene heter Devon Olive 7,5 x 30 cm og ligger på 399,90,- pr kvm. De kommer i mange farger, både blanke og matte. De turkise er også til å bli gal av!

Devon veggflis 7,5x30 fra Right Price Tiles

Devon veggflis og Terk Wenge gulvflis fra Right price Tiles

Devon veggflis og Terk Wenge gulvflis fra Right Price Tiles

 

Mamma og pappa kom en tur for å se på utstillingene våres, og det passet jo bra. Anine var jo ikke helt ferdig, så helt topp at my handyman nr 2 kom innom.

Devon veggflis fra Right Price Tiles

 

I denne utstillingen har jeg brukt de samme flisene som i den grønne, men her er det lagt i "halvsteinsforband". Dette er Devon Super White Matt 7,5×30 cm med en lys grå fug. Gulvflisene er Cursa Crema Hex 40×40 cm. “Servantskapet” er murt opp med lecablokker og pusset med murpuss. Passer fint å sette inn et skap eller skuffeseksjon. Håndklehengeren er et tre jeg har klipt til og satt fast i gulvet.

Devon Super White veggflis og Cursa Crema Hex gulvflis fra Right Price Tiles

 

Hva synes dere? :-)

 

Denne teksten er sakset fra Villa von Krogh, les hele bloggen her.


No products where selected

Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us