alertCookie


Urban grå - månedens flistrend

Oppdatert den 03.04.2017
Bookmark and Share

Hver måned fremover deler jeg på bloggen de ulike trendene og mine favorittmaterialvalg som passer stilen. Først ut i dette innlegget er månedens flis for mars, fotoserien har fått navnet Urban Grå.

I min jobb som trendkonsulent for Right Price Tiles har jeg fått opp øyene for produktene de selger. Det er så stort og lekkert utvalg av flis, men de har også et bredt utvalg laminat- og parkettgulv. I samarbeid med kjeden, har vi skapt flere serier med inspirasjonsbilder i fotostudioet på småbruket. Bildeseriene skal bli til inspirasjonsinnlegg for deg som ønsker et innblikk i de siste materialnyhetene med masse gode interiørtips.

Til det urbane, grå badet er det valgt ut to typer flis som passer til det rene, grå betonguttrykket vi er ute etter til stilen. Gulvflisen som har mål 60 cm x 60 cm heter Compakt Marengo. Denne flisen kan også brukes over hele badet på både gulv og vegg. Men jeg hadde også lyst å dele med deg min favorittflis som her er brukt på vegg. Flisen heter D_esign Grigio og er 20cm x 20cm. Den har en lekker matt overflate og et perfekt variert flammet betonguttrykk. Flisen koster 449,90 per m2 og selv om den er litt dyrere, så er dette en utrolig god pris på denne type flis sammenliknet med andre leverandører.

Det urbane grå er en røff, men ren uttrykksform. Med innslag av industrielle interiører og detaljer, får et bad i denne stilen et uttrykk som passer både for han og henne. De fleste ønsker at badet skal være et rom for nytelse og velvære. Å skape SPA-følelsen i hjemmet er viktig og da blir valgene av flis og interiør nøye vurdert før innkjøp og oppussing. Med en slik regnfallsdusj får du en herlig dusjopplevelse. Den er også i sortimentet til Right Price Tiles. For mer info, klikk her.

Det er gøy å innrede et bad i denne stilen, siden det finnes så mye industrielle interiører å velge mellom i ulike butikker. Interiøret jeg valgte å style med til disse bildene er fra Home & Cottage, Lykkelig på Haver og Granit.

Se så kult det er med de ulike teksturene i inventaret mot den grå flisveggen og gulvet.

Denne natursteinsvasken er med å understreke stilen.

For perfekte velvære er ulike spa produkter også viktig på et bad. Men det er ikke alltid innpakkingen passer inn i stilen på badet og her har vi fylt dusjsåpen på en lekker såpedispenser.

Urban grå er stilen jeg anbefaler for deg som liker det rene og røffe. Det er tidløst og fargeløst uten å virke kjedelig. Naturelementer og det industrielle har begge en plass i dette uttrykket, men velg elementer i grått for å understreke stilen. Ta turen innom en Right Price Tiles butikk for mer informasjon og vareprøver, hvis du har lyst å skape stilen på ditt bad.

Håper du likte det Urbane grå badet!

=)

Annette

 

Denne teksten er sakset fra bloggen til Annette Nordstrøm, les hele bloggen her.


Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us