alertCookie


Svalt og skandinavisk

Oppdatert den 05.05.2017
Bookmark and Share

Nå er det merkbart lysere tider og det er vår i luften. Det er sesongen da mange lar seg inspirere til forandringer i hjemmet og planlegger oppussing. Etter en lang vinter med innekos, hyttebesøk og rustikke interiører, er det fristende å snu blikket mot det sommerlige, lette og svale interiøret.

Med denne lekre lyse 1-stavs parketten fra Right Price Tiles som utgangspunkt, har jeg stylet en stue i sval skandinavisk stil. Gulvet er nydelig svalt og lyst og de brede trebordene har et riktig og eksklusivt uttrykk. Det er en parkett som skaper en luftig romfølelse og passer perfekt både i hus og i leilighet. Parketten heter Eik Artic 1-stav M-Loc og selges i alle Right Price Tiles-butikker og i nettbutikken, se den her. Jeg synes det er helt utrolig å få en kvalitetsparkett til 499,90 pr m2!

Etter å ha studert gulvet var det veggens tid til å få et strøk maling. I trendbildet nå er det mye mønster og mønstermaling som går igjen. Jeg liker å dele opp veggen i ulike farger horisontalt som jeg har gjort her. Det gir rommet en annen dimensjon enn bare å male en hel endevegg i en kontrastfarge. Malingen jeg har brukt nederst, er kalkmaling i fargen grå skifer fra Jotun. Over den har jeg malt stripen i kritt-tavlemaling og den svale lysegrønne fargen øverst er kode 4484, begge fra Flugger maling.

Kombinasjonen med det lyse gulvet mot de svale veggfargene skaper en ren, naturlig og samtidig stramt uttrykk. Nyansene og materialene i kombinasjon gjør at rommet ikke virker tomt selv om det er møblert med få elementer. Med hvite vegger kan uttrykket fremstå litt umøblert og kaldt. Men i dette rommet virker det lunt selv om valget av møbler og inventar er litt strammere.

De kule loungestolene er i PS-serien fra Ikea. De kan hektes sammen og da blir de to stolene til en perfekt luftig loungesofa. For å ta igjen den sorte stripen på veggen er bilderammene også sorte og så går fargen igjen i vasen og det runde stuebordet foran i bildet, begge fra Lykkelig på Haver.

Men selv om man ønsker en litt strammere og renere interiørstil, er det godt å tilføre noen elementer av natur og tekstil. I dette rommet står gulvet for naturelementet og fargen fra parketten er tatt opp igjen i pynteputen med mønster i stolen. Gulvvalget i et rom er med å påvirke resten av interiøret! Putene og pleddet er også fra interiørbutikken Lykkelig på Haver.

Sett ovenfra ned på gulvet så gir det virkelig en ramme til rommet som oser av skandinavisk natur! Den vakre naturlige tremønsteret gir både varme og kalde føringer. Gulvet kommer jeg til å bruke i interiørprosjekter fremover, siden det kan passe til så mange ulike stiler! Ta turen innom Right Price Tiles for å se det flotte utvalget de har av parkett. Her finner du din nærmeste Right Price Tiles-butikk.

I denne stuen er det bare å krype opp i loungestolen å kose seg med godt lesestoff mens vi venter på våren ute. Her inne er den tilstede allerede!

Håper du ble inspirert til vårens oppussingsprosjekt!

 

Klem

Annette

 

 

Denne teksten er sakset fra bloggen til Annette Nordstrøm, les hele bloggen her.


Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us