alertCookie


Sort og hvitt bad

Oppdatert den 29.05.2017
Bookmark and Share

Vi er i mai og mange planlegger oppussing i sommer og høst. Oppussing er kostbart og i en kort periode renner pengene ut. Da er det deilig å få gode tips til hvordan du kan skape drømmestilen til best mulig pris!

 

Denne måneden har jeg stylet og fotografert et bad i sort og hvitt med flisnyheter fra Right Price Tiles.

 

Den mønstrede gulvflisen heter Arte Grey og er 25cm x25cm stor. Denne flisen er fantastisk! Mønstret er likt mange av de populære betongflisene, men dette er en helt vanlig flis. Den er enklere å legge enn en betongflis. Flisen er også lettere og det er en stor fordel der betongfliser kan blir for tunge. Flisen tåler også mer ettersom den ikke er porøs. Det blir lett flekker i betongfliser hvis den ikke er behandlet med riktig impregnering. Flislegger du med Arte Grey, slipper du dette problemet, ettersom det er en flis som ikke har en porøs overflate. Men den største fordelen er prisen. En betongflis koster rundt 1000kr per m2 mens Arte Grey koster 299,90 per m2!

 

På vegg har vi lagt flisen Bisel Blanco som er en veldig fin klassisk ”Subway tile”. Denne flisen har blitt en klassiker og er like flott på bad som på kjøkken. Hos Right Price Tiles får du flisen til den fantastiske prisen 159,90kr.

 

Med denne gulv- og veggflisen som utgangspunkt, stylet jeg et bad med sorte og hvite detaljer. Det er en tydelig trend om dagen å la disse ytterpunktene møtes i en herlig kontrastfylt harmoni. Den sorte og hvite miksen er både feminin, maskulin og tidløs. Det er enkelt å innrede med valørene for de passer sammen uansett kombinasjon og påvirkning av lys.

 

I dette badet valgte vi å flislegge veggflisen til en brystningshøyde utenfor dusjsonen. Med det sortmalte veggpanelet over, blir det en spennende brytning i rommet.

 

Det lekre badekaret på løveføtter var i utgangspunktet hvitt med sølvben, men det fikk et helt nytt uttrykk med et par malingsstrøk. Og vips så passet det perfekt til den sort-hvite stilen.

 

Den sort-hvite stilen passer veldig godt til det hvite porselenet i vasker og andre baderomsmøbler. Og da er det veldig tøft å velge armaturer i sort, da understrekes den sort-hvite stilen på badet ytterligere.

 

Det er masse lekkert interiør i sort og hvitt i butikkene. Her valgte jeg å style med de lekre Chevron-mønstrede håndklærne fra Missoni. Speilet på veggen og den kule vegglampen med små hyller har blitt mine personlige favoritter, begge er fra Milla Boutique. Mens den kule vegghyllen og møblet under servanten er fra Ikea.

 

Håper dette innlegget ga deg noen gode tips til fremtidig oppussing. Ta turen innom Right Price Tiles-butikken, det er viktig å se og ta på materialene. I butikkene kan du få med deg vareprøver også.

Ha en herlig dag videre!

Klem Annette

 

Denne teksten er sakset fra bloggen til Annette Nordstrøm, les hele bloggen her.


Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us