alertCookie


Sommerlig spisestue

Oppdatert den 12.06.2017
Bookmark and Share

Nå er det virkelig sommer i luften og juni måned er endelig her med sine herlig milde kvelder og grønn natur. Jeg har latt meg inspirere av sommeren ute når jeg stylet og fotograferte denne spisestuen. Med utgangspunkt i det lyse laminatgulvet Roosen Sherwood og den nostalgiske avlange hvite veggflisen Devon Super White Matt, ble spisestuen stylet til sommerfest.

 

Laminatgulvet Roosen Sherwood har et flott og svalt uttrykk med nydelige brede bord. Dette gulvet har et helt riktig uttrykk som passer veldig fint til den skandinaviske stilen. I dette rommet har stylingen et "nostalgisk vintage-preg" som passer perfekt i sommerhjem og hytter. Prisen på gulvet er helt utrolig, dette kan du legge til den nette sum av 149,90/m2.

 

 

Veggflisen Devon Super White Matt er en av mine personlige favoritter hos Right Price Tiles. Den ser håndlaget ut og størrelsen er perfekt til både mursteinslegging og fiskebeinsmønstret legging. Denne flisen finnes i flere ulike farger og du kan velge mellom matt eller blank overflatebehandling. Her på bildet er den vist med matt overflate og lagt med helt hvit fug. Flisen passer både på kjøkken og bad. Det er også trendy å flislegge i en spisestue, også som her opp til en brystningshøyde med tapet over.

 

 

Tapeten i bildet er fra den Svenske leverandøren Sandberg. De har et stort utvalg vakre tapeter, både historisk, men også tapeter med moderne preg. For mer informasjon om tapetene besøk nettsiden her. Det er ikke så mye som skal til for å skape en herlig sommerlig stemning i spisestuen, når du ønsker å invitere til fest. Bordet er dekket med to naturfargede linbordduker og rosafargen fra tapeten går igjen i glasskaraffelen fra Ikea.

 

 

Resten av serviset er nøytralt og i naturfarger som passer perfekt til duken og gulvet. Glass-skålene er fra Lykkelig På Haver og tallerkenen fra Broste Copenhagen.

 

 

Prikken over i-en i en hver sommerfestdekking er blomsterdekorasjonene. La blomstene bugne i store buketter. Det er ikke mer som skal til for å gi rommet den perfekte festdekoren.

 

 

Hvis du skal pusse opp i sommer, så vil jeg anbefale deg å ta turen innom Right Price Tiles for å se på det store utvalget de har av vakre laminat- og parkettgulv. De har gulv i mange ulike valører og de hyggelige og flinke ansatte i butikken står klare for å hjelpe deg med ditt neste gulvvalg! Din nærmeste Right Price Tiles butikk finner du her.

Klem Annette

 

 

Denne teksten er sakset fra bloggen til Annette Nordstrøm, les hele bloggen her.


Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us