alertCookie


Rustikk og lun høststemning

Oppdatert den 02.11.2017
Bookmark and Share

Gangen er det første man møter når man kommer hjem og bør være både praktisk og innbydende. Fotograf og stylist Annette Nordstrøm har skapt et miljø med utgangspunkt i tøff drivved panelet som gir gangen et varmt og lunt utrykk.

 

Denne gangen har vi skapt en bildeserie som inspirer til et litt lunere og rustikt miljø. Med utgangspunkt i den herlige røffe drivved panelet i tre på vegg har vi skapt et utrykk som gir en gang et varmt og lunt utrykk. Panelet har en ujevn ubehandlet overflate i varierte naturlige tre-toner. Den egner seg godt i kombinasjon med de fleste materialer og overflater. Vi valgte å male veggen over med kalkmaling som har en dus gylden tone. Fargen går igjen i panelveggen og det skaper helhet. Denne spennende panelveggen skiller seg ut i forhold til tradisjonelle materialer og passer både i hjem og på hytter.

 

 

Et interiør i et inngangsparti skal være praktisk. Det er ofte behov for et sted å sitte og et konsoll eller bord å lege fra seg ting på når man kommer inn døren med hendene fulle. I tillegg er et stort speil og et sted å henge fra seg en obligatorisk del av interiøret i sonen.

 

 

Til veggpanelet har vi valgt å legge flisen Impire Wood Wengue i fiskebensmønster på gulvet. Det kan se ut som vi har lagt et moderne parkettgulv men dette er en flis. Et inngangsparti bør være praktisk å lett å holde rent og derfor er flis et perfekt valg i rommet. Men samtidig så ønsker man ofte at gangen ikke skal virke for steril og kald og derfor er en flis med trestruktur et perfekt valg. Vi håper at dette inspirerte til litt annerledes og nytenkende bruk at materialer i et inngangsparti. Ønsk deg selv og gjestene dine velkommen med et lunt og varmt interiør!

 

 


Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us