alertCookie


Oppdatert kjøkken med enkle grep

Oppdatert den 12.04.2018
Bookmark and Share

Drømmer du om nytt kjøkken, men synes en total oppussing blir for dyrt? Det er ikke bestandig alt trengs å byttes ut, mindre oppgraderinger kan ha stor effekt og er både enkelt og billgere enn du tror! Nytt hos oss er at du nå også finner kjøkkenkraner og Kitchen Board, i tillegg til våre bestselgende kjøkkenfliser.

Av art director Christopher Strømmen

 

Fokus på detaljer. For å oppgradere kjøkkenet enkelt, kan du for eksempel bytte kummen, kran, eller begge deler. En ny og tidsriktig kran er en smart detalj som gir et umiddelbart løft. Å skifte knotter på skuffer og skapdører er også med på å gi et tidsriktig uttrykk. Fra tyske Hansgrohe har vi nå fått inn flere ulike stilrene kjøkkenkraner. Tenk over ditt bruksbehov, holder det men en enkel og praktisk variant eller ønsker du flere funksjoner som fleksibel uttrekkbar hånddusj?

 

Flis: Devon light grey Bestikk/stentøy: Christian Bitz Kran: Hansgrohe Cento XL

 

Stor forandring. Å skifte kjøkkenflisene har stor effekt på rommet og kan fremheve kjøkkeninnredningen på en ny måte. En sterk trend er å droppe overskap for mer romfølelse eller kun ha noen enkle fritthengende hyller. Legg flisene helt opp til taket for et spennende blikkfang og kontrast til resten av rommet, hvor mange ofte har en åpen løsning mellom kjøkken og stue. Man ser også flere som velger å fliselegge hele vegger eller som en brystningsvegg mot stue og spisesonen.

 

Flis: Bisel Blanco

 

En stor favoritt blant våre kunder er den tidløse subway-flisen, stilren med sin særpregede fasettkant som skaper dybde. I likhet med navnet er flisen kjent for å brukes på undergrunnen i de store verdensmetropolene Paris og New York. Dette er også flisen interiørekspert Maren Baxter har valgt fra oss på kjøkkenet sitt!

 

Flis: Devon Super White Kran (øverst): Cento L Kran: Mycube S

 

Nytt kjøkken på en ettermiddag. Om fliselegging virker for omfattende finnes det et enkelt og tidsbesparende alternativ. Det norske kvalitetsmerket Fibo har hatt stor suksess med våtromsplater til bad, hvor vi nå også tilbyr kjøkkenplater! Med Kitchen Board får du et nytt kjøkken på bare noen timer, monter direkte på stenderverk eller på eksisterende vegg. I tillegg er de veldig enkle å holde rene, microfiberklut og varmt vann er alt som trengs!

 

Fibo fra venstre: Slate, Cement, Denver


Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us