alertCookie


Nytt gårdskjøkken

Oppdatert den 21.03.2017
Bookmark and Share

Det er nå ca. 6 måneder siden jeg satte i gang storoppussingen på gården. Kjøkkenet har stått ferdig en stund, men jeg ville ikke vise det ferdige resultatet før det var ute på trykk i Vakre Hjem & Interiør sin kjøkkenutgave. Nå er magasinet ute og jeg kan endelig vise deg hvordan det har blitt!

Jeg er kjempetilfreds med valg av kjøkken i heltre eik fra Neptune Home. Det er et håndlaget kvalitetskjøkken fra England som jeg har drømt om å ha her på gården i lengre tid. Det er noe så rent, klassisk og tidløst med det umalte treverket som jeg liker og neppe går lei.

Men det var ikke bare kjøkkentypen som var et viktig valg. Alt rundt som tapet, farger og detaljer er også nøye gjennomtenkt og planlagt. Siden jeg valgte å flislegge store deler av rommet, både på gulv og vegg, var dette et viktig valg for uttrykket i rommet.

Jeg er veldig stolt av å ha blitt valgt ut til å jobbe som trendkonsulent for fliskjeden Right Price Tiles. Det er en drøm å være med bak kulissene på innkjøp av varer og samarbeide med kjeden om hvilken trendretning de skal satse på. Det er en jungel med flis der ute og da er det viktig å treffe riktig på innkjøpene som blir gjort i store volum.  Min rolle har ikke bare vært på innkjøp, men også som motivator og trendkonsulent i butikkene. Det er så gøy å snakke med alle de flotte menneskene som er ansatt i kjedens butikker rundt i Norges land, for en flott gjeng!

Da var det ganske så naturlig at min drømmegulvflis til kjøkkenet er fra Right Price Tiles. Mønsteret synes jeg er helt rått, det ser ut som et overdimensjonert rottingmønster. Men flisene kan også legges i flere andre grafiske mønstre. Dette mønsteret blir til av 2 fliser. Den ene heter Naveta Retro Blanc og den heksagonformede flisen heter Retro Blanc Hexagon.

Det jeg er ekstra fornøyd med, er at flisen på kjøkkenet går hele veien ut i gangen utenfor kjøkkenet, uten at det er brukt gulvlist. Det ble en så fin helhet, selv om rommene har ulike farger og interiør.


Men det var ikke bare gulvet som ble flislagt. På veggen over komfyren ser du flisen jeg valgte på vegg. Det er en klassisk, hvitglasert, rektangulær flis, som jeg synes er nydelig. Først tenkte jeg kun å bruke flisen rundt sonen der Falcon-komfyren står, men så bestemte jeg meg for å la flisen gå igjen rundt på veggen i hele rommet.Veggflisen heter Rustico Blanco og har et nydelig håndlaget uttrykk som jeg synes understreker gårdsfølelsen på kjøkkenet. På veggen over flisen falt valget på en klassisk tapet fra Sandberg, mønsteret er fra 1880-tallet akkurat som huset. Og de hvite vegglampene fra Gras gjør at sammensettingen av det klassiske, historiske og rene også får et moderne preg.


Valget av fug påvirker også flisens uttrykk mye. Her var det så mye elementer i rommet, så da falt valget å en hvit fug for å roe det litt ned.


Jeg er rett og slett kjempehappy for den store forandringen. Her kan du lese litt om prosessen fra oppussingen:

http://www.annettenordstrom.com/2016/08/22/vi-river-kjokkenet-pa-garden/

http://www.annettenordstrom.com/2016/09/04/kjokkenet-tar-form/

Og når vi fikk produsert marmorbenkeplater hos Allstein:
http://www.annettenordstrom.com/2016/09/24/marmor-bonanza-pa-smabruket/


Det er ikke bare jeg som er storfornøyd med kjøkkenet. Tootsie og Chappy elsker at det har blitt en lun gulvvarme og koser ofte sammen med meg i rommet. De håper nok at det detter en liten godbit fra kjøkkenbenken av og til også;)

Klem Annette

 

Denne teksten er sakset fra Annette Nordstrøm, les hele bloggen her.


Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us