alertCookie


Lounge i vårfarger

Oppdatert den 24.05.2017
Bookmark and Share

Våren er endelig her og det er tid for hygge og fest. Mange av oss planlegger en sammenkomst og da står dekor og borddekking på agendaen. Vi ønsker å overraske våre gjester med å gi dem en unik opplevelse. I dette innlegget har jeg stylet en ”afternoon tea lounge” inspirert av den spirende vårnaturen. Utgangspunktet for denne loungen er det vakre, mørke laminatgulvet SWISS SOLID CH. AROSA OAK 12mm fra Right Price Tiles.

 

Laminatgulvet har en herlig naturtro utforming og følelse. Det mørke gulvet har innslag av både grått og varmere tretoner men fremstår rolig, naturlig og mørkt. Til den fantastiske pris av 249,90kr per m2 kan du skape dette uttrykket i ditt hjem. Mer om laminatgulvet her.

 

 

Dette vakre gulvet gjorde at jeg hadde lyst å style en inviterende lounge der man sitter nært gulvet. Det er herlig lekent å sitte på gulvet. Man får tilgang på en veldig avslappet stemning rundt bordet og alt virker uformelt, men samtidig sosialt. Bordet er laget av gamle, slitte planker jeg har tatt vare på fra rivning av et uthus på gården. Vips så ble plankene et røft loungebord med 40cm høye ben i stedet for den vanlige spisestuebordhøyden.

 

 

På det herlige, mørke gulvet som er basen, bugner det av puter i ulike størrelser og stoffer. Putene er fra Lykkelig på Haver, Broste og Home & Cottage. Det er herlig å mikse ulike mønstre og valører av grønt. Alle grønne valører passer sammen så ikke vær redd for å blande ulike tekstiler.

 

 

Det røffe bordet er dekket enkelt med elementer som passer til det naturlige uttrykket. Serviset, linserviettene og det sorte bestikket fra Broste passer til fargepaletten og gulvet. De små grønne Tamgrout-skålene tar opp det grønne i putene og blomstene. Skålene har jeg kjøpt i souken i Marrakech.

 

 

Dekkingen og blomsterdekoren til en slik stil skal fremstå avslappet og enkel. Her er det brukt rene enkle glassvaser med rustikke blomster. Med en miks av noen telysholdere og den enkle blomsterdekoren, skaper du lett en herlig, naturlig men dekorert atmosfære på ditt festbord. Gå gjerne ut og hent kvister og spirer i naturen. Det grønne er over alt rett utenfor døren og det er herlig å trekke naturen inn for å skape en unik vårdekor.

 

 

Det er sikkert mange som tror at Right Price Tiles kun har flis og annet flistilbehør, men kjeden har en aldeles nydelig kolleksjon av laminater og parkett også. Jeg har selv montert og brukt gulvet i mitt fotostudio og er virkelig imponert over de vakre produktene. Ta en titt her for mer info om parkett- og laminatgulv fra Right Price Tiles. Og ta en tur innom butikken for å se produktene i virkelige livet. I butikken kan de ansatte også komme med masse nyttig informasjon, god hjelp og inspirasjon til ditt fremtidige prosjekt.

 

Klem Annette

 

Denne teksten er sakset fra bloggen til Annette Nordstrøm, les hele bloggen her.


Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us