alertCookie


Kjøkkenet tar form

Oppdatert den 16.03.2017
Bookmark and Share

Da er vi endelig i fasen av oppussingen der vi endelig kan se rommet ta form. Etter noen uker med rivning og kaos har finsnekringen og møbleringen begynt.

Da er vi endelig i fasen av oppussingen der vi endelig kan se rommet ta form. Etter noen uker med rivning og kaos har finsnekringen og møbleringen begynt.

På torsdag fikk vi endelig lagt flis. Vi delte et bilde på vår instagramkonto av det nye gulvet og det tok helt av. Gøy at det er så mange som liker vårt valg av fliser fra Right Price Tiles!

Right PriceTiles interiørblogg: Kjøkkenet tar form

Vi elsker dette gulvet og det blir jo så luksus med varme etter mange år med kaldt gulv!

Tomek er en av de beste snekkere vi har jobbet med, og vi har jobbet med mange! Han er så nøye og ligger et skritt foran hele veien. Alle detaljer blir godt forberedt og gjennomgått på våre byggemøter, og vi merker at han er inspirert og liker å jobbe med detaljer og litt nytenkende interiør som medfører utfordringer. Vi kan ikke få rost vårt byggeteam fra Herdus nok, de er virkelig flinke!!


Men det er en liten annen en som også fortjener en stor dose skryt. Chappy er den mest tålmodige oppussingshunden! Hun liker ikke rot, og vi ser at hun syns det er frustrerende med byggeting over alt. Samtidig er hun så søt, hver morgen løper hun mot Tomek når han kommer på jobb med et stor smil. I går da møblene flyttet inn, gikk hun nøye rundt å studerte det nye med et stort smil. Ja, hun smiler faktisk og det med hele tannrekken i et stort hvitt glis.

Da er den morsomme delen av oppussingen i gang. Vi ser endelig at rommet tar form fra tegning til virkelig liv.

Annette har tegnet kjøkkenet mange ganger i forhold til innredning og løsninger, så nå er vi sikre på at det blir perfekt! Nå blir modul for modul montert og alt skal være klart i løpet av i dag, for i morgen kommer Allstein for å ta mål. Vi har bestilt marmorbenkeplater, og Per fra Allstein kommer og tar mål slik at vi får det perfekt anpasset det nye kjøkkenet. Vi skal dele hele prosessen fra oppmåling til montering av marmoren også her på bloggen.


Da er gutta snart i boks med dagens montering og fortjener å ta kvelden. Neste uke blir det flislegging på vegg og tapetsering. Gjett om vi gleder oss til å dele det ferdige resultatet med dere ;)I mellomtiden så setter vi oss på trappen i solnedgangen med Chappy og tar en pust i bakken, oppussing tar på...

 

Denne teksten er sakset fra Annette Nordstrøm, les hele bloggen her.


Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us