alertCookie


Kjøkken på Frogner

Oppdatert den 31.10.2017
Bookmark and Share

Kjøkkenet er selve husets hjerte, og i høstmørket er det der vi samles rundt bordet med levende lys og kos. Fotograf og stylist Annette Nordstrøm har besøkt et klassiskt kjøkken på Frogner i tidsriktige gråtoner.

 

Ute har høsten kommet med storm og kaldere vær enn vanlig. Da er det på høy tid å innse at vi koser oss flere timer inne og at tiden i sommervarmen for i år er bak oss. For mange er kjøkkenet hjerte i hjemmet og vi hygger oss med matlaging og lange middager med familie og venner.

 

 

Dette kjøkkenet er et prakteksempel på et trivelig og klassisk kjøkken. Detaljene er vel planlagt og gjennomtenkt i rommet som også fungerer som spisestue i den ærverdige Frogner leiligheten. Før var veggen over arbeidsbenken malt men det var litt lite praktisk. Da bestemte eier Lise Lotte seg om å flislegge veggen.

 

 

Valget av flis var ikke lett men etter flere runder med prøver falt det endelige valget på den vakre flisen Devon Gris. Flisen har en vakker dyp gråtone som kompletterer de andre lune nyansene i rommet. Og selv om flisen er litt mørkere enn de andre overflatene ble det ikke for mørkt siden flisen har en vakker blank overflate som gjenspeiler lyset i rommet.

 

 

Hvis du er på jakt etter en avlang flis som ser håndlaget ut ville jeg tatt en nærmere titt på disse. Denne flisen har et perfekt format for ulik type legging. Den er fin å legge som på bildet i mursteins mønster men fungerer utmerket lagt i fiskebeinsmønster som er veldig trendy.

– Annette 

annettenordstrom.com 


Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us