alertCookie


Den perfekte lesekroken

Oppdatert den 28.08.2017
Bookmark and Share

Høsten er rett rundt hjørnet og stylist Annette Nordstrøm viser hvordan man enkelt kan skape sitt eget lille bibliotek – perfekt for stormfulle høstkvelder med levende lys og en god bok.

 

Høsten er rett rundt hjørnet og vi går inn i en sesong med mye innendørs hygge. Det er mange som drømmer om et bibliotek i hjemmet. Det trenger ikke å være et omfattende inngrep for å skape dette rommet. Bare en krok er nok til å skape den riktige biblioteks følelsen. Her er det godt å trekke seg tilbake med en god bok når høstregnet pisker på vinduet.

 

 
Eik Drift 1-stav M-loc

 

Parketten har en dyp farge med nydelig eikestruktur. Overflaten er mattlakkert og gulvet fremstår eksklusivt. Dette gulvet er perfekt til en stue eller et annet rom der man ønsker et lunt utrykk. De brede gulvbordene skaper et rolig og eksklusivt preg. Dette er et gulv som passer både til lyse interiører, men også til interiører med mørkere nyanser og farger siden det har en nøytral valør.

 

 

Parkett er lagervare hos Right Price Tiles og jeg vill anbefale deg å ta turen innom for en prøve hvis du planlegger å legge nytt gulv hjemme eller på hytta. De ansatte i butikkene til Right Price Tiles er eksperter og hjelper gjerne med forslag til gulv hvis du selv er usikker på hvilken type gulv du skal velge. Denne flotte parketten koster 619,90 per m2 og det er en utrolig god pris for et kvalitetsgulv som dette! Begynn med å planlegge høstens innekos og skap så et lite hjørne i ditt hjem der det er lunt og hyggelig uten å ha TV i fokus. Jeg har skapt et slikt lesehjørne hjemme på gården. Gleder meg masse til å krype opp i godstolen med inspirerende og gode bøker og et godt glass rødvin. Da er det bare koselig med en skikkelig høststorm ute!

 

Se mer på http://www.annettenordstrom.com/

 


Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us