alertCookie


Åpningsfest på Gjøvik

Oppdatert den 08.06.2018
Bookmark and Share

Det er med stolthet vi har åpnet vår 13. Right Price Tiles butikk, endelig er vi i Gjøvik! Med sol, kake, korps og konkurranser åpnet vi dørene 23.mai i Hunndalen. Vi brukte anledningen til å bli bedre kjent med kundene våre og høre om deres spennende oppussingsprosjekter.

 

Tekst og foto: Christopher Strømmen, Art director Right Price Tiles

 

Tonje og familien har tatt turen fra Hadeland i sommerværet. Med et nyrestaurert hus og tilbygg har småbarnsfamilien fått oppfylt drømmen om mer plass, spesielt på badet. Familien synes det er flott med ny RPT-butikk på Gjøvik, allerede har de vært på RPT Hvam og skaffet seg fliser til både bad og vaskerom. Derfor har de et klart mål med dagens besøk, finne selve kronen på verket: baderomsmøbelet.

 

“Det skal være litt kaotisk med småbarn, men det skal bli deilig med et nytt baderom å trekke seg tilbake på med et avslappende bad”, forteller Tonje.

 

Familien elsker å reise, spesielt eksotiske destinasjoner som Bali med yoga, palmer og frodig klima. Allikevel går neste tur til Florida og Disney World til barnas store glede. Tonje forteller at reisene gir stor inspirasjon til eget hjem og interiør. Med bad i middelhavsstil har de skapt feriefølelsen også hjemme på Hadeland.

 

Vi har stort utvalg i marokkanske og historiske fliser som gir wow-faktor til et hvert gulv, enten det er bad, gang eller uteplassen.

 

“Jeg liker at det skjer mye, gjerne med spennende mønstre og tapeter. Vi prøver å gjøre mye av arbeidet selv, hvor jeg er den kreative og mannen min er handy. Vi samarbeider godt og det er kjempegøy med et felles prosjekt! Smiler Tonje”

 

Kjell-Hugo Melvoll, admin.direktør, er strålende fornøyd med den nye butikk og teamet på Gjøvik.

 

Det er god stemning og butikken fylles stadig opp med nye kunder. En av dem er Grethe Breirem fra Gjøvik som har benyttet anledning til en kikk etter levering i barnehagen. Med gråbeiset hytte på Synnfjell er hun på jakt etter fliser til gangen der. Grete har sansen for interiør og får masse inspirasjon fra interiøreksperten Halvor Bakke, og med en rustikk og lun stil på hytta ser hun for seg robuste skifer til gangen.

 

“Vi har savnet et tilbud som har kombinasjonen av gode priser og spennende produkter, derfor er det topp at nå finnes Right Price Tiles på Gjøvik!, forteller hun”

 

Grethe Breirem har sett på flisen Bluestone 33x66 til hytta på Synnfjell.

 

Det var stor jubel da skolekorpset spilte opp for skikkelig åpningsfest.

 

Mange av våre kunder blir anbefalt via venner, og Marianne Verket fra Toten er ingen unntak. Inspirert av en venninnes baderomsoppussing, ble valget enkelt da hun nylig ble huseier. Med plan om å klare det selv skal soveromsgulvet få et løft. Med lille Lotte Marie på armen har hun funnet fram til en solid og tidsriktig grått laminatgulv, perfekt for småbarnfamilien med mye aktivitet på gulvet.

 

Fliser I marmor-look og sort detaljer ser lekkert ut, og er en av flere inspirerende miljøer i butikken.

 

Vivian Woldheim har tatt med seg sønnen Sondre fra Raufoss for å sjekke utvalget på baderomsplatene fra Fibo.

 

Anne Tolvstad fra Hamar har tatt med søsteren Katrin for å sjekke ut et av åpningstilbudene. Fra håndverker ble Anne tipset om åpningen som passer bra med hennes oppussingsprosjekt. Hun skal legge flis på et 130m2 stort garasjegulv! Da trengs det solide og gjennomfargede fliser skapt for hard bruk. Søstrene har tatt runden i butikken og lar seg raskt inspirere og er enig om at de begge drømmer bad i med med tidsriktig røff betong look. Med de lave prisene og store utvalget er det ikke usannsynlig at det blir baderomsoppussing med tiden også.

 

Anne Tolvstad (til høyre) og søsteren Katrin Tolvstad har klare ideer om drømmetbadet.

 

 

 


Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us